top of page
Aamupala_vaihtoehdot_17A9217.png

AAMUPALA-, LOUNAS JA TAPAHTUMACATERING

Tarjoamme myös aamiais-, lounas ja tapahtumacatering palvelua Kruununhaassa ja Helsingissä. Pystymme kuljettamaan ruoat paikan päälle, tai voitte nauttia ruoista myös paikan päällä ravintolassa. Catering onnistuu niin pienille kuin isoillekin ryhmille. Tarjolla on paljon vegaanisia ja gluteenittomia catering-vaihtoehtoja. Otahan yhteyttä hello@espressoedge.fi, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää catering-palvelustamme!

A salad buffet with a colourful vegetarian salad and some other vegan food

JOUSTAVA JA NOPEA PALVELU

Voit joustavasti ja nopeasti tilata aamiais-, lounas- ja tapahtuma-cateriapalvelut kauttamme. Tarjoamme pääasiassa omaa ruokalistaamme catering-tuotteina, ja tavalliseen tapaan tarjolla on paljon vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme helposti ottaa huomioon erilaiset erikoisruokavaliot myös catering-palvelussamme.

A vegetarian salad with some watermelon, beans and nachos and a smoothie with a blueberry

RAVINTOLAN LAATU 

Käytämme aina samoja raaka-aineita ja henkilökuntaa ateriapalvelun valmistamiseen, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota samaa laatua kuin ravintolassa. Katso menumme täältä.

IMG_20200901_212025_246 1.jpg

NOPEA TOIMITUS

Pystymme käsittelemään pienempiä pyyntöjä nopealla varoitusajalla. Suurille ryhmille pyyntöjen on oltava meillä vähintään muutama arkipäivä ennen tapahtumaa.

bottom of page